Почни ја новата година со нов јазик

2nd Jan 2015

Се формираат групи по Англиски и Германски за деца од 6 до 12 години. Почни навреме да ги развиваш своите јазични вештини преку игра и тимска работа со твоите другарчиња. Ангел Вес те очекува од 1 јануари до 10 февруари. Зимските […]

Уписи

26th Dec 2014

Учењето на странски јазик е непроценливо богатство кое отвара нови врати. Збогати го твојот свет. Најди ја твојата група и  запиши се на Англиски, Германски, Француски, Шпански, Италијански, Руски или Грчки. Есенски семестар: Од 1 септември до 10 октомври Зимски семестар: Од […]