Уписи

26th Dec 2014
flying-elephant-balloons-540

Учењето на странски јазик е непроценливо богатство кое отвара нови врати. Збогати го твојот свет. Најди ја твојата група и  запиши се на Англиски, Германски, Француски, Шпански, Италијански, Руски или Грчки.

Есенски семестар:

Од 1 септември до 10 октомври

Зимски семестар:

Од 1 јануари до 10 февруари

Летен семестар:

Од 20 мај до 10 јуни

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ангел Вес