Почни ја новата година со нов јазик

2nd Jan 2015

Се формираат групи по Англиски и Германски за деца од 6 до 12 години. Почни навреме да ги развиваш своите јазични вештини преку игра и тимска работа со твоите другарчиња. Ангел Вес те очекува од 1 јануари до 10 февруари. Зимските уписи штотуку започнаа. Побрзај!

Comments are closed.

Ангел Вес