GA_MembersDiscountsTags

  • 20 % попуст за двајца или повеќе членови на иста фамилија.
  • 20% попуст за изучување на два или повеќе јазици од едно лице.
  • 10 % попуст за плаќање во готово на целиот износ.
  • Можност за плаќање на месечни рати.
  • Можност за претпладневна, попладневна, вечерна или викенд настава.
  • 10 % попуст деловен јазик за вработени во иста компанија.
  • 10 % попуст за користење на било која друга услуга на Ангел Вес.
Ангел Вес